Tarieven professionele klusjesman

Heldere communicatie, duidelijke afspraken!


U huurt mij in als professionele klusjesman, ik ben daarvoor zakelijk verzekerd heb een officieel geregistreerd bedrijf ben voorzien van de juiste technische opleidingen en heb een ruime dosis, ervaring (en humor) ben tevens voorzien van een werkplaats/ opslagruimte, bedrijfswagen, dubbelassige gesloten aanhanger, professionele gereedschappen etc. 


Wat gaat professionele klushulp van de vakman mij kosten:

Ik bereken binnen (of om) deze gemeentes geen voorrijkosten :

Almere, Lelystad, Blaricum, Naarden, Huizen, Bussum, Muiderberg, Zeewolde, Eemnes

Is de klus Verder weg? de voorrijkosten zijn dan tegen ons geldende uurtarief (reistijd)

Standaard uurtarief van de professionele klusjesman/ vakman uit Almere:

Bijna alle werkzaamheden worden tegen uurtarief verricht! Geen huis is hetzelfde en dat geldt ook voor klus werkzaamheden, mijn motto is dan ook beter goed, dan snel!

Op werkdagen van 07:00 tot 16:00 uur €65,- per uur (inclusief BTW)
(Let op, ook voor kleine klusjes bedraagt het minimale tarief ten minste 1 uur)

Betaal mogelijkheden:

De rekening dient direct na de werkzaamheden contant of via een ING betaalverzoek ter plaatse te worden voldaan, Wij doen niet aan achteraf betalen!

Uiteraard ontvangt U van mij, enkele dagen na voltooiing van de werkzaamheden, voor Uw eigen administratie nog een officiële (BTW) factuur per e-mail. 

Speciaal uurtarief in geval van spoed/ weekend en nachtdiensten:

Op werkdagen van 16:00 tot 07:00 uur €130,- per uur (inclusief BTW)
Op Zat, zon en feestdagen van 07:00 tot 16:00 uur €130,- per uur
Op Zat, zon en feestdagen van 16:00 tot 07:00 uur €195,- per uur

Toeslag ontstoppingswerkzaamheden: (i.v.m. wassen werkkledij/gereedschap etc.)

Ik ben voorzien van diverse gereedschappen om in geval van nood verstoppingen aan Uw rioleringssysteem te verhelpen, echter deze werkzaamheden kennen een toeslag van 25% op het dan geldende uurtarief, ook als de verstopping onverhoopt niet verholpen kan worden omdat deze aan straatzijde zit (gemeente) dient U de rekening te voldoen!

Offerte aanvragen (niet langer gratis) voor klusjes of grotere klussen:

Voor het opmaken van een offerte kom ik bij U langs waarbij we al Uw wensen en de mogelijkheden direct kunnen bespreken, waar nodig zal ik U uiteraard verder adviseren!

Ik noteer daarna alle noodzakelijk gegevens en ga in de werkplaats/op kantoor aan de slag om een eerlijke prijsopgave te kunnen maken. (rekenen, prijzen materiaal opvragen, etc.)

Het opmaken van een offerte kost dus (naast brandstof) veel tijd, ik begrijp dat U "her en der" offertes wilt laten opmaken maar ben mede daardoor genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor het opstellen van een offerte op maat, deze kosten worden bij het gunnen van de opdracht in mindering gebracht op de factuur!

Voor het opstellen van een offerte binnen de gemeentes (zie boven) zonder voorrijkosten bereken ik hiervoor €150,-* (3 uur werk) die direct bij mijn bezoek dient te worden voldaan.

Indien U hieraan niet wilt voldoen kan ik voor U helaas geen offerte komen opmaken!

*Overige gemeentes prijs op aanvraag


Gebruik van mijn werkplaats, (bedrijf)auto, gesloten aanhanger:

Gebruik van mijn bedrijfswagen, gesloten dubbelassige aanhanger, professionele gereedschappen en/ of werkplaats(apparatuur) is inbegrepen in het uurtarief!

Kosten van (eventuele) gebruikte materialen:

(De)montage materialen worden apart in rekening gebracht, denk daarbij bijvoorbeeld aan lijm, kit, pluggen, vloerbescherming (stucloper), tape, verf, schroeven etc. maar ook aan kleine slijtdelen zoals boren en zagen, die gebruik ik maar één keer om onnodige schade aan bijvoorbeeld Uw net gestucte muur door gebruik van een botte boor te voorkomen!

Zelf het benodigde materiaal aanleveren mag ook! (boren, zagen en kit uitgezonderd)

Belangrijke informatie voor de montage van IKEA meubels/ keukens:

Ik monteer veel meubels, maatkasten en keukens van IKEA, belangrijk om te weten is dat ik dit uitsluitend doe tegen uurtarief,
ik maak hiervoor onder geen beding een vaste prijs!

Veel huizen/ muren/ vloeren zijn in ons land scheef, met een vast tarief kan men niet de tijd en aandacht spenderen die nodig is om Uw IKEA goederen juist te monteren en af te stellen
zodat deze jarenlang meegaan en U niet naar scheef hangende deuren zit te kijken!

Daarnaast dienen veel van deze IKEA goederen voor de veiligheid ook op een verantwoorde manier verankerd te worden in de muur of grond, dit kost nu eenmaal tijd ...

Geen vaste prijs voor montage werk, wel kwaliteit! (ik raffel het werk dus niet "even" af)

Boek Uw klusjesman uit Almere vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Inplannen van klusjes bij klushulpalmere.nl geschied op basis van beschikbaarheid, de klusjesman uit Almere is niet altijd beschikbaar waardoor wachttijden kunnen ontstaan, plan Uw klusje(s) daarom tijdig in en voorkom teleurstelling!