Klusjesman uit Almere

Over Uw Klusjesman uit Almere

Ik ben een technisch opgeleide alleskunner uit 1976 met ruime ervaring in de techniek, bouw, vastgoed onderhoud en allround klusjeswereld!

Vanaf 2006 ben ik gestart met "zelfstandig" ondernemen en mede door mijn vakkundige uitgevoerde werkzaamheden met professionele materialen en gereedschappen groeide mijn klantenkring gestaag verder door "ouderwetse mond op mond reclame" ik had (en heb) dus ook geen enkele reden om te adverteren in huis aan huis bladen.

Ik werd klusjesman omdat wat mijn ogen zien, mijn handen kunnen maken! Of ik nu een plank ophang, een laminaat vloer leg, een lamp vervang, een kamer behang, schilderwerk verricht, een tuin opruim of een grondige verbouwing uitvoer, ik doe mijn werk altijd met plezier!

Als klusjesman doe ik honderden verschillen zaken, soms kom ik voor het vervangen van een lampje, het ophangen van een schilderij of raambekleding tot hele verbouwingen, dit houd mijn vak leuk!

De werkzaamheden als klusjesman doe ik vanuit mijn ruime opslag te Almere waar mijn professionele gereedschappen en een fikse voorraad veelvoorkomende bouwmaterialen liggen opgeslagen.

Hiernaast beschik ik over een bedrijfswagen en degelijke zeer grote gesloten dubbelassige aanhanger voor transport van materiaal.

De beste beloning voor een goed afgeronde klus is een tevreden klant die het verder vertelt ... deze mond-tot-mond reclame van tevreden klanten is sleutel van ons succes!

Ik hoop dat ik binnenkort ook bij U een klus mag komen klaren?!

Neem snel contact met mij op om de mogelijkheden te verkennen!

VCA-VOL Gecertificeerde klusjesman/ bouwmedewerker uit Almere

Voor mijn bouwwerkzaamheden ben ik tevens VCA-VOL gecertificeerd en in bezit van het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende met certificaat nummer 553543.70740547

Tevens ben ik in bezit van 

Naast klusjes man ben ik ook internationaal erkend EHBO Instructeur
In bezit van Rijbewijs, VCA-VOL, Vaarbewijs & Marifoon certificaat.

Eigen bedrijfswagen met grote (dubbelasser) gesloten aanhanger, professionele gereedschappen, werkloods en opslag ruimte te Almere buiten.