Allround Timmerman/ bouwmedewerker

"Aansturen, (af)timmeren, restaureren, opleveren, nazorg"

Op zoek naar een professional met hart voor Uw zaak?

Als all round timmerman verricht ik allerlei ruim uiteenlopende werkzaamheden aan gebouwen, ik ben gespecialiseerd in de restauratie, afbouw & opleveringen.

Door mijn actieve en betrokken houding wordt ik regelmatig ingezet in zeer wisselde functies van gehele restauratie projecten tot complete verbouwingen aan huis, van dakopbouw tot aanbouw en van winkelverbouwing tot complete bedrijfsverbouwing.

Sinds 2015 ook steeds vaker als voorman of assistent van de uitvoerder. Kortom van een kleine klus, restauratie, aftimmeren c.q. opleverpunten ofwel service/ nazorg tot complete en/ of complexe verbouwingen, maar ook het aansturen van een team is geen probleem.

Ook de vastgoed beheer wereld te Amsterdam is mij niet vreemd, voor diverse partijen treed ik op als aanspreekpunt in verhuurde panden en/ of studenten appartementen waarbij ik naast de standaardwerkzaamheden ook "op vaste basis" 24/7 storingsdiensten verricht.

Uiteraard ben ik in bezit van BHV, VCA (VOL) en het GPI B&U certificaat, degelijke (jonge) bedrijfswagen, diverse (gesloten) aanhangers, (timmer)werkplaats & opslag te Almere,  al het benodigde eigen (timmer) gereedschap, een "zeer ruime" uitzet van 18V makita gereedschappen, ruime ervaring in het werken met particulieren en een gezonde dosis humor gekoppeld aan een ruim technisch inzicht.

Daarnaast ben ik resultaatgericht ingesteld en nog altijd uiterst leergierig!

Boek Uw Allround bouwmedewerker vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Wilt U (zakelijk) gebruik maken van mijn allround bouwmedewerker diensten?
neem direct contact met ons op voor mijn beschikbaarheid!

Tarieven : Mijn tarief voor (langdurige) bouw werkzaamheden is onder andere afhankelijk van Uw wensen, de werkzaamheden, reisafstand en de duur van het project, neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Let op : Ik werk maximaal 4 dagen per week! (Vrijdag is mijn vrije dag!)


Liever via een intermediair bij U aan de slag? ook dat is mogelijk, mijn vaste partner is Regiebouw neem gerust contact met mij óf hen op om de mogelijkheden te bespreken!+ puntjes
+BHV gecertificeerd
+Duidelijke afspraken
+NEN3140 keurmeester
+GPI B&U gecertificeerd
+VCA - VOL gecertificeerd
+Hoogwerker gecertificeerd
+Ruime ervaring (af)timmerwerk
+Officieel geregistreerd bouwbedrijf
+Ruime ervaring in aansturen vaklui!
+Degelijk verzekerd bij Centraal Beheer
+Wekelijkse facturatie per mail (vrijdagen)
+Eigen gereedschappen, vervoer en aanhanger
+Volledige (timmer)werkplaats en opslag te Almere