Opleveren, opleverpunten & eind opleveringen


Als bouw timmerman kun je vaak van alles, de hele dag wordt gewerkt aan een project waarin de diversiteit geen grenzen kent, maar op een gegeven moment kom je op het punt dat de "puntjes" op de I gezet moeten gaan worden oftewel "opleveren"

 

Opleveren is een vak apart, We zijn bezig met alles wat nog gedaan moet worden en/of dat wat door collega's is vergeten. Naast een zeer ruim technisch inzicht, materiaal en kennis van diverse soorten ondergrond moet je zeker ook beschikken over een grote dosis zelfstandigheid, doorzettingsvermogen, oplossend vermogen en besluitvaardig zijn zodat je niet de hele dag je uitvoerder hoeft te bellen!

 

Opleveren gaat vaak ook samen met overleg van kopers of andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld de schilder die na ons de boel weer komt opknappen of de stukadoor die schade moet komen herstellen aan wanden en plafonds die ons timmerwerk heeft veroorzaakt wegens het herstellen van een oplever punt en tot onze collega's deze werkzaamheden hebben afgerond en alles er weer spik en span opgeruimd en wel bijstaat is ons werk nog niet gedaan! Na ons "het oplever team" is er immers geen andere partij meer!

 

Opleveren van A tot Z op regie basis is een van onze specialiteiten, naast een zeer ruime ervaring op "makkelijke" bouwplaatsen hebben wij tevens een degelijke bonk ervaring op bouwplaatsen waar het niet vanzelf ging en vele honderden oplever punten nog gefikst moesten worden bij "kopers" die reeds verhuist waren en verre van blij waren met hun aannemer en/ of  de uitvoerende partij ...

 

Op vele bouwplaatsen hebben wij talloze fouten van "voorgangers" reeds hersteld hetgeen een kostbare en tijdrovende job is, we horen U denken wat kan er fout gaan bij het opleveren ... wel (veel) meer dan U denkt, en het herstel ervan is vaak erg kostbaar!

 

Opleveren bestaat voor 85% uit visueel werk wat wel vele jaren moet blijven zitten, denk aan naadloze randen, strakke lijnen, minimaal zichtbare bevestigingspunten maar ook het recht zetten van vensterbanken en kozijnen of afkitten van naden en kieren, tegelwerk etc. en ook niet onbelangrijk oplossen van alles wat verder door je collega(s) is vergeten!

 

Je hebt, afhankelijk per bouwplaats, een enorme uitzet van gereedschap en kennis nodig om tot een mooi en vakkundig eindresultaat te komen, vaak is er gebrek aan de juiste (power)tools of de kennis in hoe ze te gebruiken.

 

Met onze kennis en ervaring, gekoppeld aan onze zeer ruime uitzet aan (timmer) gereedschappen waardoor het ons nooit ontbreekt aan de juiste tools & onze recente service wagen(s) durven wij te stellen dat we met betrekking tot het (af)timmeren ware experts zijn!

 

Ook voor het verhelpen van oplever punten in reeds bewoonde objecten en/of het verhelpen van garantie en service meldingen kunnen wij U bijstaan, Niet iedere (bouw)timmerman is daar geschikt voor, denk aan taalgebruik, uiterlijk vertoon, lomp gedrag, kans op schades , gebrek aan (power)tools, materiaal kennis, etc. Wij zijn zeer bekend met particuliere werkomgevingen en hebben daar tevens aangepaste werkschoenen & werkkleding voor, maar ook overschoentjes, afdek kleden, stucloper en ga zo maar door.

 

U heeft een opdracht? laten we er samen over praten en Uw wensen of die van de uitvoerder / projectleider bespreken, wij kunnen U dan direct vertellen of we degelijk uitgerust zijn om Uw klus te klaren, tot op heden ... hebben we daarin een 100% score!

 

Heb ik Uw interesse gewekt? laten we tijdens een informeel gesprek dan eens bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Liever via een intermediair bij U aan de slag? ook dat is mogelijk, mijn vaste partner is Regiebouw neem gerust contact met hen op! 


+ puntjes
+BHV gecertificeerd
+Duidelijke afspraken
+NEN3140 keurmeester
+GPI B&U gecertificeerd
+VCA - VOL gecertificeerd
+Hoogwerker gecertificeerd
+Ruime ervaring (af)timmerwerk
+Officieel geregistreerd bouwbedrijf
+Ruime ervaring in aansturen vaklui!
+Degelijk verzekerd bij Centraal Beheer
+Wekelijkse facturatie per mail (vrijdagen)
+Eigen gereedschappen, vervoer en aanhanger
+Volledige (timmer)werkplaats en opslag te Almere