Laminaat leggen ... een goede vloer is vakwerk!

Laminaat is niet meer weg te denken uit de klus wereld, echter het leggen van laminaat is vakwerk wat goed uitgevoerd moet worden om jaren lang plezier te kunnen hebben van Uw investering, Ik leg Uw laminaat vakkundig in zowel nieuwe als bestaande woningen waarbij U ook zelf de materialen mag leveren indien gewenst.

Belangrijk puntje: ik leg uitsluitend laminaat met zogenaamde "legveren" voor het beste eindresultaat, legveren zijn stalen spietjes die de juiste afstand tot de wand bij uw laminaat houden. Ze bewegen mee met het krimpen en uitzetten van de vloer en voorkomen onnodige kieren tussen de laminaat stroken die na enkele weken gebruik spontaan kunnen verschijnen bij losliggend zogenaamd "zwevend" gelegde laminaat vloeren.

Iedere laminaat leg klus is anders en bij het leggen van laminaat zijn vele factoren van invloed op de prijs. het is dus ook niet mogelijk om vooraf een vaste prijs te noemen voor het leggen van laminaat, denk bijvoorbeeld aan de benodigd ruimte, moet het laminaat nog vervoerd worden, staat het laminaat naast de werkplek, waar komt de zaagmachine allemaal zaken die de eindprijs van het leg werk beïnvloeden!

Ik werk bij het leggen van laminaat uitsluitend met zaagmachines, het snijden of knippen zoals U in veel bouwmarkten zult vinden is onnauwkeurig waardoor het eindresultaat in mijn ogen onnodig negatief wordt beïnvloed.

Hierdoor is wel extra ruimte benodigd voor de zaagmachine(s) een daarop aangesloten stofzuiger (uiteraard) hiernaast moet men bij het leggen van laminaat rekening houden met de buren daar het leggen en zagen van laminaat geluidshinder oplevert, als wij de klus uitvoeren gooien we altijd een kaartje met informatie over onze (klus)werkzaamheden in de bus van de buren dit voorkomt ergernissen.

Als richtprijs kunt U, binnen Almere, uitgaan van circa €15,- per vierkante meter gelegd laminaat exclusief materialen (ondervloer, laminaat, leg veren, plinten, etc.)

Boek Uw klusjesman in Almere vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Ook Uw laminaatvloer laten leggen door de klusjesman van klushulp Almere?
neem direct contact met ons op voor onze beschikbaarheid en plan uw klusjes in!

Inplannen van klusjes bij klushulpalmere.nl geschied op basis van beschikbaarheid, de klusjesman uit Almere is niet altijd beschikbaar waardoor wachttijden kunnen ontstaan, plan Uw klusje(s) daarom tijdig in en voorkom teleurstelling!