IKEA meubels gekocht ... nu nog in elkaar zetten!

IKEA bezocht en eindelijk die mooie kast gekocht die U zo graag wou hebben maar valt de montage toch tegen? geen stress, de klusjesman uit Almere helpt U graag bij de montage!

De IKEA is een onmisbare schakel in de meubel industrie, bijna ieder huishouden heeft wel meubels van deze gigant in huis! maar soms lijkt de montage toch tegen te vallen of is de reeds geboekte montage service toch niet wat je ervan had verwacht ...

Er zijn echt tientallen reden te bedenken waarom U liever kiest voor een IKEA montage service van een klusjesman dan dat U zelf gaat "sleutelen" van geen tijd tot veel gedoe!

Ik help u graag met de montage van Uw nieuwe IKEA meubels en kan indien gewenst ook  Uw transport regelen met mijn eigen bedrijfswagen en dubbelassige gesloten aanhanger.

Zo kunt U op het laatste moment nog aanpassingen doorvoeren en/of winkelen!

Voor de montage van IKEA meubels kan ik geen vaste prijs noemen, deze hangt af van vele factoren zoals het vervoer, de opbouw ruimte, moeten de pakketten nog trappen op, wie regelt de afvoer van het afval, is het een groot meubel dan kan er een "extra" handje nodig zijn bij het opbouwen regelt U dat of moet ik die zelf meenemen etcetera.

Neem voor een prijsopgave gerust contact met ons op wilt U toch alvast een schatting van de kosten houd dan als stelregel dezelfde tarieven aan als "andere" IKEA montage diensten zoals een startprijs van €85,- met daarbovenop  25% van de meubelwaarde. (adviesprijzen)

Boek Uw klusjesman in Almere vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Ook Uw IKEA meubels laten monteren door de klusjesman van klushulp Almere?
neem direct contact met ons op voor onze beschikbaarheid en plan uw klusjes in!

Inplannen van klusjes bij klushulpalmere.nl geschied op basis van beschikbaarheid, de klusjesman uit Almere is niet altijd beschikbaar waardoor wachttijden kunnen ontstaan, plan Uw klusje(s) daarom tijdig in en voorkom teleurstelling!

Gebuikte IKEA meubels gekocht op een 2e hands website? Ook die kan ik voor U vervoeren en monteren echter geef ik dan geen enkele vorm van garantie!