Allround bouwmedewerker

"Aansturen, (af)timmeren, opleveren, nazorg"

Voor de zakelijke markt ben ik naast klusjesman ook inzetbaar als enthousiaste allround bouwmedewerker op ZZP basis voor maximaal 4 aaneengesloten dagen per werk week.

Als bouw- en service/onderhoudsmedewerker verricht ik allerlei ruim uiteenlopende werkzaamheden aan gebouwen, ik ben gespecialiseerd in de afbouw/ opleveringen. Door mijn actieve en betrokken houding wordt ik regelmatig ingezet in zeer wisselde functies van badkamer renovatie tot complete verbouwingen aan huis, van dakopbouw tot aanbouw en van winkelverbouwing tot complete bedrijfsverbouwing en sinds 2015 ook steeds vaker als voorman of assistent van de uitvoerder. Kortom van een kleine klus, aftimmeren c.q. opleverpunten ofwel service/ nazorg tot complete en/ of complexe verbouwingen, maar ook het aansturen van een team timmerlieden is geen probleem.

Ook de vastgoed beheer wereld te Amsterdam is mij niet vreemd, voor diverse partijen treed ik op als aanspreekpunt in verhuurde panden en/ of studenten appartementen waarbij ik naast de standaardwerkzaamheden ook "op vaste basis" 24/7 storingsdiensten verricht.

Uiteraard ben ik in bezit van BHV, VCA (VOL) en het GPI B&U certificaat, degelijke (jonge) bedrijfswagen, diverse (gesloten) aanhangers, (timmer)werkplaats & opslag te Almere,  al het benodigde eigen (timmer) gereedschap, een "zeer ruime" uitzet van 18V makita gereedschappen, ruime ervaring in het werken met particuleren en een gezonde dosis humor gekoppeld aan een ruim technisch inzicht.

Daarnaast ben ik resultaatgericht ingesteld en nog altijd uiterst leergierig!

Boek Uw Allround bouwmedewerker vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Wilt U (zakelijk) gebruik maken van mijn allround bouwmedewerker diensten?
neem direct contact met ons op voor mijn beschikbaarheid!

Tarieven : Mijn tarief voor (langdurige) bouw werkzaamheden is onder andere afhankelijk van Uw wensen, de werkzaamheden, reisafstand en de duur van het project, neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Start tarief bij een betalings termijn van 21 dagen €53,75 per uur exclusief btw, indien sprake is van een langere termijn overeenkomst met een kortere betalingstermijn kan er over mijn tarief onderhandeld worden, bijvoorbeeld bij betaling per 7 dagen is €45,- per uur exclusief btw mogelijk mits goed aan te rijden of als reisuren tevens worden vergoed!

Bij grotere projecten kan ik ook een tweede allround (af)timmerman inzetten. (koppel)


Let op : Ik werk maximaal 4 dagen per week! (Vrijdag is mijn vrije dag!)

langere periode is geen probleem maar ik ben dus slechts 4 dagen per week beschikbaar!

Het is geen probleem om in deze 4 dagen 40 uur te garanderen indien nodig!


Ik ben na de bouwvak vanaf 26/08/2019 weer beschikbaar voor een langlopend project!

+ puntjes
+BHV gecertificeerd
+Duidelijke afspraken
+GPI B&U gecertificeerd
+VCA - VOL gecertificeerd
+Hoogwerker gecertificeerd
+Ruime ervaring (af)timmerwerk
+Officieel geregistreerd klusbedrijf
+Ruime ervaring in aansturen vaklui
+Degelijk verzekerd bij Centraal Beheer
+Wekelijkse facturatie per mail (vrijdagen)
+Eigen gereedschappen, vervoer en aanhanger
+Volledige (timmer)werkplaats en opslag te Almere