Allround bouwmedewerker

Voor de zakelijke markt ben ik naast klusjesman ook inzetbaar als enthousiaste allround bouwmedewerker op ZZP basis voor maximaal 3 aaneengesloten dagen per werk week.

Als bouw- en onderhoudsmedewerker verricht ik allerlei uiteenlopende werkzaamheden aan gebouwen en trottoirs, zowel in de ruw als afbouw, door mijn actieve en betrokken houding wordt ik regelmatig ingezet in zeer wisselde functies van badkamer renovatie tot complete verbouwingen aan huis, van dakopbouw tot aanbouw en van winkelverbouwing tot complete bedrijfsverbouwing. Kortom van een kleine klus tot complete verbouwingen.

Ook de vastgoed beheer wereld te Amsterdam is mij niet vreemd, voor diverse partijen treed ik op als klusjesman in verhuurde panden en/ of studenten appartementen waarbij ik naast de standaardwerkzaamheden ook "op vaste basis" 24/7 storingsdiensten verricht.

Uiteraard ben ik in bezit van een VCA (VOL) certificaat, eigen vervoer, eigen gereedschap een gezonde dosis humor, ben resultaatgericht ingesteld en nog altijd uiterst leergierig!

Boek Uw Allround bouwmedewerker vandaag nog en voorkom teleurstelling:

Wilt U (zakelijk) gebruik maken van mijn allround bouwmedewerker diensten?
neem direct contact met ons op voor mijn beschikbaarheid!

Let op : Ik werk maximaal 3 aaneengesloten dagen per week voor één opdrachtgever als 
allround bouwmedewerker zodat mijn overige klanten ook nog op mij kunnen rekenen!

langere periode is geen probleem maar ik ben dus slechts 3 dagen per week beschikbaar!